Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Berichten Ontdek de laatste ontwikkelingen van Wealth Management Partners

WMP Global Secondaries Pool tweede close op € 221 miljoen

Met veel plezier kondigen wij de tweede close aan van de WMP Global Secondaries Pool II (‘GSP II’) met € 62 miljoen tot een totaal gecommitteerd bedrag van € 221 miljoen. De derde close wordt in het eerste halfjaar van 2024 verwacht.

Waarom kiezen voor secondary private equity?

Deze vorm van private equity maakt efficiënt gebruik van het gecommitteerde kapitaal, heeft een lager risico en is weerbaarder over de gehele economische cyclus wat zich vertaalt in een aantrekkelijk risico-rendementsprofiel.

GSP II is de tweede generatie van het secondary programma van WMP. Ons ervaren private markets team maakt gebruik van een streng due dilligence-proces om succesvolle secondary fondsen te selecteren. Het team streeft naar het selecteren van vijf tot zeven secondary fondsen voor de Pool en kiest bewezen managers voor een brede spreiding over jaargangen, strategieën en geografieën. Sinds maart 2023 is er gecommitteerd aan veelbelovende secondary fondsen zoals Lexington Capital Partners, LGT Capital Partners, ICG en New 2ND Capital.

Berichten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Laat u informeren door een van onze specialisten. We bekijken graag samen met u welke beleggingsvorm het best aansluit bij uw (financiële) situatie en behoeften.

Bel ons op +31 20 426 39 70 en wij staan u direct te woord of vul uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Contact informatie

Door uw naam en e-mailadres in te vullen en op verstuur te klikken, geeft u WMP toestemming om uw gegevens te verwerken om contact met u te kunnen opnemen over onze dienstverlening. Uw privacy is belangrijk voor ons. Voor meer informatie over ons privacybeleid verwijzen wij naar onze Privacyverklaring.

contact