Wealth Management Partners is één van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland.

Wie is WMP?

Sinds de oprichting in 2004 heeft Wealth Management Partners zich ingezet om haar cliënten te voorzien van doordachte en op maat gemaakte financiële oplossingen. Wij zijn toegewijd aan onze rol als onafhankelijke vermogensbeheerder, specifiek gericht op grootvermogende families en kleinere institutionele cliënten. Met een mix van eersteklas beleggingsoplossingen bedienen we zowel publieke als private markten. Onze ware kracht ligt echter niet in onze financiële producten, maar is te vinden in de deskundigheid en integriteit van onze mensen. Door een combinatie van traditionele waarden en moderne aanpak streeft WMP ernaar een optimaal rendement te realiseren voor de toekomst.

Waarom kiest u voor WMP?

Wij hebben op geen enkele manier eigendomsrelaties met banken of andere financiële instellingen. U kunt bijvoorbeeld zelf kiezen bij welke depotbank u uw effecten in bewaring geeft. WMP bedingt vervolgens bij deze bank de beste condities. Het enige belang dat wij dienen is het belang van onze klant. Wij beoordelen met een onafhankelijke blik de mogelijkheden op financiële markten. Een goed en onafhankelijk beheerd vermogen geeft rust en vrijheid.
WMP is onafhankelijk
Onze focus ligt op beleggen, zowel beursgenoteerde beleggingen als niet beursgenoteerde oplossingen. Dat is onze specialisatie. Wij laten ons niet afleiden door andere diensten, maar selecteren beleggingen die ‘best in class’ zijn. Door deze focus realiseren wij voor u het best mogelijke resultaat. WMP is sinds 2016 de eerste in Nederland met unieke oplossingen in Private Markets, zoals Private Equity, Private Debt en Private Property, voor vermogende particulieren.
WMP is gespecialiseerd in beleggen
Onze klantgerichte service en dienstverlening bepalen het vertrouwen en de waardering van onze klanten. Daarom hechten wij niet alleen waarde aan gestructureerd vermogensbeheer, maar ook aan langdurige relaties. Omdat alle medewerkers ook aandeelhouder zijn van WMP, is er een wederzijds belang voor goede resultaten op lange termijn. Dit geldt ook wanneer medewerkers van WMP zelf beleggen, want zij beleggen in dezelfde beleggingsoplossingen als onze relaties. Wij zijn net als vele van onze relaties dus zelf ook ondernemer.
Wij zijn net als vele van onze relaties zelf ook ondernemer

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Laat u informeren door een van onze specialisten. We bekijken graag samen met u welke beleggingsvorm het best aansluit bij uw (financiële) situatie en behoeften.

Bel ons op +31 20 426 39 70 en wij staan u direct te woord of vul uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Contact informatie

Door uw naam en e-mailadres in te vullen en op verstuur te klikken, geeft u WMP toestemming om uw gegevens te verwerken om contact met u te kunnen opnemen over onze dienstverlening. Uw privacy is belangrijk voor ons. Voor meer informatie over ons privacybeleid verwijzen wij naar onze Privacyverklaring.

contact