vacatures

Werken bij WMP

 

 

Vacatures:

Portfolio Manager

 

 

Portfolio Manager

Ben jij een Portfolio Manager op zoek naar een uitdagende functie bij een toonaangevende vermogensbeheerder?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over jou

Je bent een deskundige professional die past binnen het team van Wealth Management Partners (WMP). Je bent academisch geschoold, proactief ingesteld, werkt nauwkeurig en beschikt over bovengemiddelde analytische capaciteiten en communicatieve vaar­digheden. Je hebt minimaal één tot drie jaar relevante werkervaring en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Over de functie

Als Portfolio Manager ben je onderdeel van de Investment Committee-kerngroep binnen WMP. Samen beheren jullie de (maatwerk) mandaten van onze relaties. De functie omvat o.a. de volgende aspecten:

  • Verantwoordelijk voor een efficiënte en foutloze executie van het beleggingsbeleid, binnen de richtlijnen van de (maatwerk) mandaten.
  • Bijdragen aan de vorming van het beleggingsbeleid en portefeuille-constructie door het leveren van input tijdens beleggingsvergaderingen.
  • Als specialist betrokken bij de dienstverlening voor een aantal relaties; je draagt inhoudelijk bij door middel van verdiepende analyses en advisering.
  • Beleggingsinhoudelijke analyses en verantwoording over het gevoerde beleggingsbeleid en de performance.
  • Actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de organisatie met betrekking tot het beleggingsproces en de systemen die we daarvoor gebruiken.

 

Over ons

WMP bestaat uit een team van ruim 30 professionals en is gespecialiseerd in het onafhankelijk en gestructureerd beheren van vermogens. Onze firma, met kantoren in Amstelveen en Zürich, is in 2004 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende vermogensbeheerder met ruim € 2,2 miljard onder beheer. Wij richten ons op het hogere segment van de wealth management markt (HNWI’s). WMP onderscheidt zich door 100% onafhankelijkheid, 100% specialisatie in vermogensbeheer en 100% partnerschap. Voor meer informatie kijk op onze website www.wmp.nl.

 

Over ons aanbod

WMP biedt jou de kans om deel uit te maken van een onafhankelijke, succesvolle en groeiende vermogens­beheerder. Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar jij je verder kan ontwikkelen en zien graag dat je (op termijn) ook aandeelhouder wordt van onze firma.

 

Over de procedure

Spreekt deze vacature je aan, stuur dan je CV en motivatie naar Milly Mathew. Heb je nog vragen over de functie, neem dan gerust contact op met Thomas Jonk (06 - 134 82 872).

 

De sollicitatieprocedure bestaat uit minimaal twee gesprekken, een pre-employment screening en een assessment.

 

Contact

Wealth Management Partners NV

Milly Mathew

Krijgsman 11, 1186 DM  Amstelveen

020-426 3977

Milly Mathew

 

 

 

Hartelijk dank voor je bezoek aan onze vacature pagina.

 

Voor meer informatie, vragen of een open sollicitatie kan je contact opnemen met Milly Mathew.