Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Berichten Ontdek de laatste ontwikkelingen van Wealth Management Partners

WMP Private Equity Pool NL III groeit naar € 170 miljoen

Met veel plezier kondigen wij de tweede close aan van de WMP Private Equity Pool NL III (PEP III) met een bedrag van circa € 90 miljoen. Er is nu ruim € 170 miljoen opgehaald en PEP III is nog open voor inschrijving.

Waarom investeren in Private Equity?

Private Equity biedt historisch gezien een hoger rendement dan beursgenoteerde beleggingen. Naast een hoger rendement biedt Private Equity ook diversificatie en een lagere beweeglijkheid ten opzichte van beursgenoteerde aandelen.

Waarom kiezen voor Private Equity bij WMP? 

PEP III is de derde generatie van het bewezen Nederlandse private equity programma van WMP. De Pool beoogt een brede portefeuille op te bouwen van toonaangevende Nederlandse private equity fondsen en streeft naar spreiding over managers, strategieën en jaargangen. Vanwege de focus op Nederlandse fondsen bestaat de mogelijkheid tot gebruikmaken van de deelnemingsvrijstelling. (Voor Nederlandse vennootschappen. Raadpleeg altijd uw eigen fiscalist).

 

Berichten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Laat u informeren door een van onze specialisten. We bekijken graag samen met u welke beleggingsvorm het best aansluit bij uw (financiële) situatie en behoeften.

Bel ons op +31 20 426 39 70 en wij staan u direct te woord of vul uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Contact informatie

Door uw naam en e-mailadres in te vullen en op verstuur te klikken, geeft u WMP toestemming om uw gegevens te verwerken om contact met u te kunnen opnemen over onze dienstverlening. Uw privacy is belangrijk voor ons. Voor meer informatie over ons privacybeleid verwijzen wij naar onze Privacyverklaring.

contact