Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Berichten Ontdek de laatste ontwikkelingen van Wealth Management Partners

WMP Private Debt Pool II first close op € 70 miljoen

Op 22 september 2023 kondigden wij de first close aan van de WMP Private Debt Pool II met een totaal gecommitteerd bedrag van € 70 miljoen.

Waarom kiezen voor Private Debt? Leningen buiten de beurs zijn om drie redenen interessant: de aantrekkelijke rentevergoeding, focus op behoud van kapitaal en gunstige leningsvoorwaarden.

Met de expertise van het private-markets team van WMP wordt een breed gespreide wereldwijde portefeuille samengesteld. Dit team doet een diepgaand onderzoek om succesvolle private debt-fondsen te selecteren. Hierbij streeft WMP naar een spreiding over fondsen, strategieën en jaargangen voor een optimale risico-rendementsverhouding.

Na deze succesvolle first close verwacht WMP binnenkort het eerste officiële fondscommitment te geven aan een Europese fondsmanager.

Berichten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Laat u informeren door een van onze specialisten. We bekijken graag samen met u welke beleggingsvorm het best aansluit bij uw (financiële) situatie en behoeften.

Bel ons op +31 20 426 39 70 en wij staan u direct te woord of vul uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Contact informatie

Door uw naam en e-mailadres in te vullen en op verstuur te klikken, geeft u WMP toestemming om uw gegevens te verwerken om contact met u te kunnen opnemen over onze dienstverlening. Uw privacy is belangrijk voor ons. Voor meer informatie over ons privacybeleid verwijzen wij naar onze Privacyverklaring.

contact