Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Berichten Ontdek de laatste ontwikkelingen van Wealth Management Partners

WMP Global Private Equity Pool I final close op € 365 miljoen

Op 31 augustus 2023 kondigde WMP met veel plezier de final close aan van de WMP Global Private Equity Pool I C.V. (‘de Pool’), de grootste Pool van Wealth Management Partners (‘WMP’).

Het commitment van € 365 miljoen onderstreept het vertrouwen van een diverse groep family offices en vermogende particulieren in de private markets strategie van WMP. 

De Pool biedt een gediversifieerde portefeuille van zorgvuldig geselecteerde private equity fondsen in verschillende sectoren en regio’s. Het ervaren private markets team van WMP maakt gebruik van een streng due diligence-proces om succesvolle private equity fondsen te selecteren, waarbij wordt gestreefd naar spreiding en een optimale risico-rendementsverhouding. Het bewijs van de gedisciplineerde investeringsaanpak,de hoge kwaliteit en de toegang die WMP creëert is te zien aan de geselecteerde private equity managers voor de Pool. Dit zijn momenteel Thoma Bravo, Nordic PAI Partners, Altor, Genstar, CVC, Platinum Equity, Warburg Pincus en Clayton Dubilier & Rice. 

Berichten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Laat u informeren door een van onze specialisten. We bekijken graag samen met u welke beleggingsvorm het best aansluit bij uw (financiële) situatie en behoeften.

Bel ons op +31 20 426 39 70 en wij staan u direct te woord of vul uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Contact informatie

Door uw naam en e-mailadres in te vullen en op verstuur te klikken, geeft u WMP toestemming om uw gegevens te verwerken om contact met u te kunnen opnemen over onze dienstverlening. Uw privacy is belangrijk voor ons. Voor meer informatie over ons privacybeleid verwijzen wij naar onze Privacyverklaring.

contact