Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Berichten Ontdek de laatste ontwikkelingen van Wealth Management Partners

Olimpia den Hartogh benoemd tot directeur van WMP

Met veel plezier kondigen wij aan dat de partnership en de directie van Wealth Management Partners NV (WMP) hebben besloten om Olimpia den Hartogh te benoemen tot directeur van WMP.

Onder het leiderschap van Olimpia zijn Private Markets bij WMP in de afgelopen zes jaar gegroeid tot ongeveer € 2 miljard aan gecommitteerd kapitaal. Dit succes is mede te danken aan het sterke team van 15 collega's dat zij heeft samengesteld. Het belang van haar activiteit is een niet te onderschatten factor voor het succes van WMP in de afgelopen periode. 

Wij zijn van mening dat het beste nog moet komen, zowel voor Private Markets bij WMP als voor Olimpia. De groeivooruitzichten van Private Markets voor onze relaties zijn veelbelovend. Vanuit het perspectief van de bedrijfsvoering van WMP is het logisch om deze activiteit op directieniveau breder te vertegenwoordigen. In een later stadium zullen wij bij onze toezichthouders een aanvraag indienen om Olimpia op te nemen in de statutaire directie van WMP.

Berichten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Laat u informeren door een van onze specialisten. We bekijken graag samen met u welke beleggingsvorm het best aansluit bij uw (financiële) situatie en behoeften.

Bel ons op +31 20 426 39 70 en wij staan u direct te woord of vul uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Contact informatie

Door uw naam en e-mailadres in te vullen en op verstuur te klikken, geeft u WMP toestemming om uw gegevens te verwerken om contact met u te kunnen opnemen over onze dienstverlening. Uw privacy is belangrijk voor ons. Voor meer informatie over ons privacybeleid verwijzen wij naar onze Privacyverklaring.

contact