Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Berichten Ontdek de laatste ontwikkelingen van Wealth Management Partners

Maudie Derks is toegetreden tot de Raad van Commissarissen

Wij zijn erg blij dat Maudie Derks is toegetreden tot de Raad van Commissarissen van WMP. Maudie staat voor succesvol, innovatief ondernemerschap en heeft daarnaast veel ervaring met wet- en regelgeving, toezichthouders en private equity.
Maudie Derks

WMP heeft sinds de oprichting in 2004 een Raad van Commissarissen die verder bestaat uit Jan van Nieuwenhuizen en Hans Rademaker. Strikt formeel niet nodig, maar ons vak kent een grote verantwoordelijkheid en wij ervaren het als plezierig dat iemand ons controleert en met ons meedenkt. Dit geeft ons én onze relaties vertrouwen.

Berichten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Laat u informeren door een van onze specialisten. We bekijken graag samen met u welke beleggingsvorm het best aansluit bij uw (financiële) situatie en behoeften.

Bel ons op +31 20 426 39 70 en wij staan u direct te woord of vul uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Contact informatie

Door uw naam en e-mailadres in te vullen en op verstuur te klikken, geeft u WMP toestemming om uw gegevens te verwerken om contact met u te kunnen opnemen over onze dienstverlening. Uw privacy is belangrijk voor ons. Voor meer informatie over ons privacybeleid verwijzen wij naar onze Privacyverklaring.

contact