ONAFHANKELIJKHEID

 

 

 

 

 

 

SPECIALISME

 

 

 

 

 

 

PARTNERSCHAP

 

 

 

 

 

 

BEHEER

 

 

 

 

 

 

REGIE

 

 

 

 

 

MAATSCHAPPELIJKE

 

ORGANISATIES

 

 

 

 

 

PRIVATE

 

EQUITY

 

 

 

 

 

PRIVATE

 

DEBT

LOGIN

ENGLISH

VACATURES

Wie is Gijs Lipsch?

 

Geboren in 1969 in Klimmen. Een klein dorpje “ boven” de rook van Heerlen en Maastricht. Op jonge leeftijd, mede door mijn familie geinteresseerd geraakt in beleggen. Met name aandelen en opties trok mijn aandacht wat door meer geluk dan wijsheid resulteerde in het beheer van enkele effectenportefeuilles van familie en kennissen. Na mijn middelbare school ben ik in 1989 naar Amsterdam gegaan waar ik mijn opleiding aan de HEAO ben gestart.

 

In 1992 als jongste medewerker/trainee mogen starten bij Merrill Lynch in Nederland. Merrill Lynch gaf me de mogelijkheid om onder de vlag van één van de meest indrukwekkende ondernemingen in de industrie het vak van vermogensbeheerder verder te leren en tegelijkertijd een mooie cliëntenpraktijk op te bouwen. Na een bijzonder leerzame tijd bij Merrill Lynch heb ik samen met twee Merrill Lynch partners in 2012 de Amsterdamse vermogensbeheerder IBS Asset Management overgenomen. Na een woelige start heb ik bijgedragen om IBS, binnen een relatief korte periode van 6 jaar, uit te bouwen tot één van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland.

 

Ik ben vader van Noor (12 jaar), ik zeil en sla graag een balletje op de golfbaan mee.

 

Waarom WMP:

De keuze voor WMP was snel gemaakt. WMP, de naam zegt het al: Wealth Management Partners. Een partnership van “top” professionals die zich richt op het meest interessante segment in de markt voor vermogensbeheer. WMP heeft in mijn ogen de juiste focus en juiste propositie in de markt voor vermogende particulieren en families. Verder is WMP een pragmatisch ingestelde club die in staat is om tijdig op veranderingen en uitdagingen in de industrie te reageren en daarvan te profiteren. De overname van Julius Baer Nederland is hier een perfect voorbeeld van. Ik zie er heel erg naar uit om met dit geweldige team van professionals WMP verder uit te bouwen tot de onbetwiste leider op het gebied onafhankelijk vermogensbeheer in Nederland.

Wie is

Olimpia den Hartogh