ONAFHANKELIJKHEID

 

 

 

 

 

 

SPECIALISME

 

 

 

 

 

 

PARTNERSCHAP

LOGIN

ENGLISH

Fund Manager
Private Markets

Fund Administrator Private Markets (m/v)

Portfolio manager

 

HELDER:

WIJ ZOEKEN JOU

Fund Administrator Private Markets (m/v)

 

 

Dynamische en veelzijdige functie bij een snelgroeiende vermogensbeheerder die zich onderscheidt met innovatieve beleggingsoplossingen en bovengemiddelde service.

 

Over jou

Je bent een deskundige professional die past binnen het team van Wealth Management Partners (WMP). Je bent HBO geschoold, proactief ingesteld, werkt nauwkeurig en beschikt over bovengemiddelde analytische capaciteiten en communicatieve vaardigheden. Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Ervaring met fondsadministratie (binnen Private Markets) is een pré, evenals ervaring met juridische en fiscale elementen van het fondsbeheer.

 

Over de functie

Private Markets zijn een belangrijke groeipijler voor WMP. Na de succesvolle introductie van een Private Equity Pool, een Private Debt Pool en meerdere separate fonds specifieke Pools, zal 2020 in het teken staan van de lancering van een Private Secondaries Pool en een Private Property Pool. Met deze Pools geeft WMP haar cliënten toegang tot deze aantrekkelijke asset classes door middel van een gespreide portefeuille met ‘best-in-class’ fondsen. Als Fund Administrator maak je onderdeel uit van het Private Markets team en ga je je bezighouden met het beheren van de Pools. Dit omvat een breed pakket aan activiteiten zoals het managen van de Pool administratie met een externe administrateur, het opstellen van kwartaalcijfers, het voorbereiden van jaarrekeningen, het coördineren van capital calls en fiscale overzichten, het indienen van rapportages bij regelgevers en veel meer.

 

Over ons

WMP bestaat uit een team van ruim 30 professionals en is gespecialiseerd in het onafhankelijk en gestructureerd beheren van vermogens. Onze firma, met kantoren in Amstelveen en Zürich, is in 2004 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende vermogensbeheerder met ruim € 2,2 miljard onder beheer. Wij richten ons op het hogere segment van de wealth management markt (HNWI’s). WMP onderscheidt zich door 100% onafhankelijkheid, 100% specialisatie in vermogensbeheer en 100% partnerschap. Voor meer informatie kijk op deze website.

 

Over ons aanbod

WMP biedt jou de kans om deel uit te maken van een onafhankelijke, succesvolle en groeiende vermogensbeheerder. Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar jij je verder kan ontwikkelen en zien graag dat je (op termijn) ook aandeelhouder wordt van onze firma.

 

Over de procedure

 

De sollicitatieprocedure bestaat uit minimaal twee gesprekken, een pre-employment screening en een assessment.

 

Contact

Wealth Management Partners NV

Milly Mathew

Krijgsman 11, 1186 DM  Amstelveen

T: 020-426 3977

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEHEER

 

 

 

 

 

 

REGIE

 

 

 

 

 

MAATSCHAPPELIJKE

 

ORGANISATIES

 

 

 

 

 

PRIVATE

 

EQUITY

 

 

 

 

 

PRIVATE

 

DEBT

VACATURES