DE WMP MANIER VAN WERKEN VERSTERKT ONZE PERFORMANCE EN SERVICE

Team WMP

WMP heeft een stabiel team van hoogopgeleide financiële professionals. Bij ons werken de meesten al decennia in het vak en met elkaar samen. Daarnaast trekken we regelmatig nieuw talent aan. Onze onderling verschillende professionele competenties en persoonlijke kwaliteiten vullen elkaar goed aan.

Team WMP

Onze manier van werken zorgt ervoor dat onze specialisten elkaar versterken en voortdurend op zoek zijn naar verbetering en vernieuwing. Dat versterkt onze performance en verbetert de kwaliteit en de continuïteit van onze dienstverlening.

WMP

WMPS

Robert Jan Back

Robert Jan

Back

vermogensbeheerder en partner WMPS

+41792029783

robertjanback@wmps.ch

Robert Jan adviseert vanuit Zwitserland grootvermogende relaties op het gebied van vermogensbeheer. Hij is vanaf 1996 actief in de financiële sector. Robert Jan studeerde Business Administration aan de InterCollege in Den Haag.

Paul Bazuin

Paul

Bazuin

vermogensbeheerder

+31623011815

paulbazuin@wmp.nl

Paul adviseert religieuze instituten en vermogende particulieren op het gebied van vermogensbeheer. Hij is vanaf 1988 actief in de financiële sector. Paul studeerde Bedrijfseconomie aan de HEAO van Arnhem en Nijmegen. Daarnaast volgde hij een groot aantal opleidingen bij NIBE en FFP.

Tom Becker

Tom

Becker

vermogensbeheerder

+31622566376

tombecker@wmp.nl

Tom adviseert vermogende particulieren, stichtingen en verenigingen op het gebied van vermogensbeheer. Hij is vanaf 2004 actief in de financiële sector. Tom studeerde Business Administration aan de VU Amsterdam. Daarnaast rondde hij de postdoctorale opleiding VU-VBA Investment Management (RBA) af en de opleiding Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA).

Tom Berkhout

Tom

Berkhout

vermogensbeheerder en partner WMPS

+41795365347

tomberkhout@wmps.ch

Tom focust zich op Nederlandse families die in Zwitserland wonen of in Zwitserland vastgoed bezitten. Daarnaast adviseert Tom vermogende particulieren die onder meer actief zijn in de sport en entertainment industrie. Hij is vanaf 2001 actief in de financiële sector. Tom studeerde Internationale Economie aan de Universiteit van Utrecht en University of Madison, Wisconsin.

Rico Bosma

Rico

Bosma

director Investment Reporting en partner

+31204263970

ricobosma@wmp.nl

Rico adviseert vermogende particulieren op het gebied van vermogensbeheer en portfolio management. Hij is vanaf 1987 actief in de financiële sector. Rico rondde de postdoctorale opleiding tot beleggings- en financieel analist succesvol af en volgde een groot aantal vakopleidingen.

Marc Bressers

Marc

Bressers

vermogensbeheerder en partner

+31643798912

marcbressers@wmp.nl

Marc adviseert vermogende cliënten over onder andere asset allocatie, selectie van vermogensbeheerders en risicobeheer. Hij is vanaf 1996 actief in de financiële sector. Marc studeerde Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast rondde hij de postdoctorale opleiding tot beleggings- en financieel analist (VBA) af.

Albert van Dedem

Albert

van Dedem

voorzitter directie, statutair directeur, partner

Samen met Philippe en Rob vormt Albert de directie van WMP. Hij is vanaf 1989 actief in de financiële sector. Albert studeerde Bedrijfseconomie, aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Universiteit van Fribourg in Zwitserland. Functies en rollen: senior management en directieposities binnen corporate finance, institutioneel en particulier vermogensbeheer. Albert komt uit een ondernemend geslacht en is zeer bekend met complexe, internationale familievraagstukken.

Floris van Dedem

Floris

van Dedem

analist Private Markets

+31204263970

florisvandedem@wmp.nl

Floris is als analist betrokken bij manager selectie en monitoring in het Private Markets team. Hij is vanaf 2020 actief in de financiële sector. Floris heeft zijn Msc. Finance behaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Hans Dessauvagie

Hans

Dessauvagie

voorzitter Investment Committee en partner

+31614032868

hansdessauvagie@wmp.nl

Hans is voorzitter van het Investment Committee. Hij is vanaf 1990 actief in de financiële sector. Hans studeerde Bedrijfseconometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Vanaf 2006 was hij Hoofd Vermogensbeheer en aandeelhouder van een zelfstandige vermogensbeheerder. Een deel van deze onderneming is begin 2018 verzelfstandigd en heeft zich vervolgens aangesloten bij WMP.

Enzio Fruijtier

Enzio

Fruijtier

portfolio manager

+31204263970

enziofruijtier@wmp.nl

Enzio is als portfolio manager lid van het Investment Committee. Hij is vanaf 2018 actief in de financiële sector. Enzio studeerde Finance met een specialisatie Asset Management aan de Universiteit van Amsterdam.

Michael van Gent

Michael

van Gent

IT & applicatiebeheerder

+31204263970

michaelvangent@wmp.nl

Michael is IT & Applicatiebeheerder bij WMP. Daarnaast houdt hij zich bezig met onderhouden en verbeteren van de technische processen bij WMP. Hij is vanaf 2006 actief in de ICT-branche. Michael rondde diverse Microsoft cursussen succesvol af.

Rob Goutman

Rob

Goutman

Chief Financial and Risk Officer

+31646245330

robgoutman@wmp.nl

Samen met Albert en Philippe vormt Rob de directie van WMP. Rob is als CFRO verantwoordelijk voor de financiële en risicomanagement processen binnen WMP, waaronder ook compliance met de relevante wet- en regelgeving valt. Daarnaast is hij vanuit de directie verantwoordelijk voor de Finance & Operations activiteiten binnen het Private Markets team. Hij is ruim 21 jaar actief in de financiële sector en heeft uitgebreide ervaring binnen de vermogensbeheersector, in het bijzonder met private markten en producten. Rob studeerde Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg, waar hij tevens de postdoctorale opleiding tot Registeraccountant (RA) afrondde.

Olimpia den Hartogh

Olimpia

den Hartogh

director Private Markets en partner

+31610919271

olimpiadenhartogh@wmp.nl

Olimpia is verantwoordelijk voor de Private Markets activiteiten. Zij is vanaf 2009 actief in de financiële sector. Sindsdien is ze onder meer werkzaam geweest als Investment Analyst en Fund Manager Private Equity. Olimpia studeerde Liberal Arts and Sciences aan de Universiteit van Utrecht.

Hemmo Hemmes

Hemmo

Hemmes

Chief Investment Officer

+31204263970

hemmohemmes@wmp.nl

Hemmo is als Chief Investment Officer verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid. Hij is sinds 1997 werkzaam in de financiële sector. Hij heeft ervaring met zowel institutionele als particuliere beleggers en heeft gewerkt in Londen en Nederland. Hemmo studeerde economie aan de London School of Economics en de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Matthijs van der Hoek

Matthijs

van der Hoek

Director Operations & IT

+31204263970

matthijsvanderhoek@wmp.nl

Matthijs is sinds 2009 actief in de financiële sector. Na het behalen van zijn Bachelor Business Administration aan de Hanzehogeschool in Groningen, heeft hij verschillende functies binnen operations & IT in de vermogensbeheersector bekleed. Matthijs heeft daarnaast opleidingen afgerond op het gebied van Investment Management en Project Management.

Jons Houtman

Jons

Houtman

manager Private Markets

+31204263970

jonshoutman@wmp.nl

Jons is verantwoordelijk voor manager selectie en monitoring in het Private Markets team. Hij is vanaf 2014 actief in de financiële sector. Jons studeerde Global Banking & Finance aan de European Business school te Londen. In zijn laatste functie heeft hij meegewerkt aan diverse investerings-, herstructurerings- en overname trajecten.

Leontine ten Hove Jansen

Leontine

ten Hove Jansen

team support

+31204263970

leontinetenhovejansen@wmp.nl

Leontine maakt deel uit van het support team van WMP. Zij is vanaf 2012 actief in de financiële sector. Leontine studeerde Facilitaire Dienstverlening (Voorlichting/Communicatie) aan de Haagse Hogeschool. Na haar studie werkte Leontine in diverse functies bij een aantal grote multinationals.

Hans Hurenkamp

Hans

Hurenkamp

vermogensbeheerder

+31204263970

hanshurenkamp@wmp.nl

Hans adviseert vermogende cliënten op het gebied van vermogensbeheer en vermogensstructurering. Hij is vanaf 2014 actief in de financiële sector. Hans studeerde Fiscale Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Alexander Jägers

Alexander

Jägers

Risk & Compliance officer

+31204263970

alexanderjagers@wmp.nl

Alexander is werkzaam als Risk en Compliance officer bij WMP. Hij is vanaf 2014 actief in de financiële sector en heeft ervaring opgedaan bij verschillende vermogensbeheerders en banken. Alexander studeerde rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam.

Thomas de Jonk

Thomas

Jonk

portfolio manager

+31204263970

thomasjonk@wmp.nl

Thomas is als portfolio manager lid van het Investment Committee en verantwoordelijk voor fondsselectie. Hij is vanaf 2012 actief in de financiële sector. Thomas studeerde Investment & Financial Risk Management aan Kingston University in Londen.

Emilie Kammeraad

Emilie

Kammeraad

vermogensbeheerder

+31204263970

emiliekammeraad@wmp.nl

Emilie adviseert vermogende particulieren op het gebied van vermogensbeheer en vermogensstructurering. Zij is vanaf 2005 actief in de financiële sector. Emilie studeerde Business Administration aan de Hogeschool van Utrecht. Daarnaast volgde zij een groot aantal opleidingen bij NIBE en de leergang Vermogensregie aan de Fontys Hogescholen Financieel Management.

Roeland Kok

Roeland

Kok

team support

+31204263970

roelandkok@wmp.nl

Roeland maakt deel uit van het support team van WMP. Hij is vanaf 2000 actief in de financiële sector. Roeland studeerde Banking & Finance aan de Hogeschool Holland. Na zijn studie werkte Roeland bij Nederlandse vermogensbeheerders en banken.

Lizzy Lechner

Lizzy

Lechner

team support

+31204263970

lizzylechner@wmp.nl

Lizzy maakt deel uit van het support team van WMP. Zij is vanaf 2003 werkzaam in de financiële sector. Lizzy heeft na het afronden van haar WO-opleiding Europese Studies aan de UvA onder meer bij ABN AMRO Bank en bij ICS gewerkt.

Gijs Lipsch

Gijs

Lipsch

vermogensbeheerder en partner

+31654780668

gijslipsch@wmp.nl

Gijs adviseert vermogende particulieren, stichtingen en verenigingen op het gebied van vermogensbeheer en vermogensstructurering. Hij is vanaf 1992 actief in de financiële sector. Gijs studeerde aan de HEAO in Amsterdam.

Max Lipsch

Max

Lipsch

analist Private Markets

+31204263970

maxlipsch@wmp.nl

Max is als analist betrokken bij manager selectie en monitoring in het Private Markets team. Hij is vanaf 2020 actief in de financiële sector. Sindsdien is hij actief geweest als financieel consultant gericht op vastgoed. Max studeerde Liberal Arts & Sciences en daarna Sustainable Finance aan de universiteit van Maastricht.

Eric van Maanen

Eric

van Maanen

vermogensbeheerder en partner

+31653395142

ericvanmaanen@wmp.nl

Eric beheert vermogens voor met name families en ondernemers en houdt zich zowel bezig met vermogensbeheer als vermogensregie. Hij is vanaf 1990 actief in de financiële sector. Eric rondde diverse opleidingen (NIBE, Financial Planning, Pensioen & Praktijk) succesvol af.

Milly Mathew

Milly

Mathew

HRM & management support

+31204263970

millymathew@wmp.nl

Milly maakt deel uit van het management support team van WMP en is daarnaast verantwoordelijk voor HRM. Na het afronden van haar middelbare school volgde Milly Mathew diverse opleidingen. Van 2000 tot 2014 heeft zij in diverse functies gewerkt bij Spigthoff Curaçao en later Spigthoff/Spigt Litigators in Amsterdam. Laatstelijk was zij werkzaam bij Simmons & Simmons in Amsterdam.

René van de Merwe

René

van de Merwe

portfolio manager

+31204263970

renevandemerwe@wmp.nl

René is verantwoordelijk voor manager selectie en monitoring in het Private Markets team. Hij is vanaf 2011 actief in de financiële sector. René studeerde Finance & Investments aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarnaast rondde hij de postdoctorale opleiding Chartered Financial Analyst (CFA) af.

Philippe Mol

Philippe

Mol

statutair directeur en partner

+31610315075

philippemol@wmp.nl

Samen met Albert en Rob vormt Philippe de directie van WMP. Hij is vanaf 1991 actief in de financiële sector. Philippe studeerde HEAO in Rotterdam en RBA aan de VU Amsterdam. Philippe komt uit een ondernemersgezin en heeft zich zijn gehele professionele leven gericht op het begeleiden van vermogende families.

Sabina Nieddu

Sabina

Nieddu

team support

+31204263970

sabinanieddu@wmp.nl

Sabina maakt deel uit van het support team van WMP. Zij is vanaf 2013 actief in de financiële dienstverlening. Sabina heeft een internationale HBO opleiding aan De Haagse Hogeschool afgerond en heeft diverse functies bekleed bij het hoofdkantoor van Renault Nederland.

Wouter Postma

Wouter

Postma

vermogensbeheerder en partner

+31646084194

wouterpostma@wmp.nl

Wouter adviseert vermogende particulieren, stichtingen en verenigingen op het gebied van vermogensbeheer en vermogensstructurering. Hij is vanaf 1999 actief in de financiële sector. Wouter studeerde Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarnaast volgde hij een groot aantal opleidingen bij NIBE en de leergang Vermogensregie aan de Fontys Hogescholen Financieel Management.

Kimberly Roes-ten Have

Kimberly

Roes-ten Have

PA & management support

+31204263970

kimberlytenhave@wmp.nl

Kimberly maakt deel uit van het management support team van WMP en is daarnaast PA van de voorzitter van de directie. Na haar middelbare school deed Kimberly uiteenlopende vervolgopleidingen. Als managementassistent en directiesecretaresse werkte zij achtereenvolgens bij verschillende organisaties. Sinds de oprichting is Kimberly werkzaam voor WMP.

Dizia van Rodijnen

Dizia

van Rodijnen

Gastvrouw

+31204263970

facilities@wmp.nl

Dizia maakt vanaf 2017 deel uit van het team van WMP. Als gastvrouw zorgt Dizia voor een warm welkom van onze gasten en een heerlijke en gezonde lunch voor onze medewerkers.

Pieter Ronner

Pieter

Ronner

vermogensbeheerder

+31634659753

pieterronner@wmp.nl

Pieter adviseert vermogende particulieren, stichtingen en verenigingen op het gebied van vermogensbeheer. Hij is vanaf 1977 actief in de financiële sector. Pieter volbracht na de middelbare school diverse bedrijfs- economisch gerichte opleidingen.

Stephen de Ruiter

Stephen

de Ruiter

operational portfolio associate

+31204263970

stephenderuiter@wmp.nl

Stephen is als Operational Portfolio Associate betrokken bij de operationele en financiële processen binnen het Private Markets team. Hij was vanaf 2008 tot 2016 actief in de financial audit en is vanaf 2017 actief in de financiële sector. Stephen studeerde accountancy aan Nyenrode Business Universiteit te Breukelen.

Stephan Schoordijk

Stephan

Schoordijk

vermogensbeheerder en partner WMPS

+41796746197

stephanschoordijk@wmps.ch

Stephan is in 2005 naar Zwitserland verhuisd, waar hij sindsdien als ‘multi asset class’ beleggingsadviseur voor vermogende particulieren werkt. Hij is vanaf 2002 actief in de financiële sector. Stephan studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast rondde hij de postdoctorale opleiding Chartered Financial Analyst (CFA) af en de opleiding Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA).

Julia Simonetti

Julia

Simonetti

vermogensbeheerder

+31613267730

juliasimonetti@wmp.nl

Julia adviseert vermogende particulieren, stichtingen en verenigingen op het gebied van vermogensbeheer. Zij is vanaf 2004 actief in de financiële sector. Julia studeerde Business Administration aan de VU Amsterdam. Daarnaast rondde zij de postdoctorale opleiding Chartered Financial Analyst (CFA) af.

Diana Tel-de Wit

Diana

Tel-de Wit

medewerkster Investment Reporting

+31204263970

dianatel@wmp.nl

Diana maakt deel uit van het Investment Reporting team. Zij is vanaf 1991 actief in de financiële sector. Diana startte na haar middelbare schoolopleiding als backoffice medewerkster bij verschillende financiële instellingen. Daarnaast volgde zij diverse NIBE cursussen.

Luc Toren

Luc

Toren

fund manager Private Markets

+31204263970

luctoren@wmp.nl

Luc is verantwoordelijk voor manager selectie en monitoring in het Private Markets team. Hij is vanaf 2013 actief in de financiële sector. Sindsdien is hij onder meer werkzaam geweest als Investment Analyst Real Estate en Fund Manager Real Estate. Luc studeerde Real Estate Management & Development aan de Technische Universiteit Eindhoven en Real Estate Finance aan de Universiteit van Amsterdam.

John de Tree

John

de Tree

medewerker Investment Reporting

+31204263970

johndetree@wmp.nl

John maakt deel uit van het Investment Reporting team en hij heeft een grote rapportage expertise opgebouwd inzake particuliere en institutionele vermogens. Hij is sinds 1984 actief in de financiële sector. John studeerde aan de Hogere Economische School van Groningen.

Ineke Valke

Ineke

Valke

senior Investment Strategist

+31204263970

inekevalke@wmp.nl

Ineke is als Senior Investment Strategist lid van het Investment Committee en verantwoordelijk voor de analyses over macro economische en geopolitieke ontwikkelingen en marktbewegingen, waar het beleggingsbeleid op is gebaseerd. Zij is sinds 1993 werkzaam in de financiële sector. Ineke studeerde economie en RBA aan de VU in Amsterdam. Bij CFA-VBA is zij voorzitter van de Tactische Asset Allocatie Commissie en de werkgroep Risicostandaarden.

Annemieke Willemse

Annemieke

Willemse

medewerkster Investment Reporting

+31204263970

annemiekewillemse@wmp.nl

Annemieke maakt deel uit van het Investment Reporting team. Zij is vanaf 1984 actief in de financiële sector. Na het afronden van haar middelbare schoolopleiding startte Annemieke als backoffice medewerkster. Hier groeide haar belangstelling voor effectenverkeer en dan met name de backoffice werkzaamheden daar omheen.

Floris Zuidhoek

Floris

Zuidhoek

Operational Portfolio Manager

+31204263970

floriszuidhoek@wmp.nl

Floris is verantwoordelijk voor het beheren van de pools van Private Markets. Hij heeft een ruime ervaring in de bank- en verzekeringssector in diverse functies en in Private Equity waarbij hij als Finance Manager een investeringsfonds in FinTech en InsurTech heeft opgezet en beheerd bij een Nederlandse verzekeraar. Naast zijn Bachelor Bedrijfseconomie en Master Accounting & Control, heeft Floris de Post-Master tot Registercontroller afgerond waardoor hij de RC / EMFC titel draagt.