WIJ HEBBEN GROTE ERVARING IN HET VERMOGENSBEHEER VOOR MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES: VERMOGENSFONDSEN, STICHTINGEN, CHARITATIEVE EN RELIGIEUZE INSTELLINGEN

 

 

 

 

 

 

ONAFHANKELIJKHEID

 

 

 

 

 

 

SPECIALISME

 

 

 

 

 

 

PARTNERSCHAP

 

 

 

 

 

 

BEHEER

 

 

 

 

 

 

REGIE

 

 

 

 

 

MAATSCHAPPELIJKE

 

ORGANISATIES

 

 

 

 

 

PRIVATE

 

EQUITY

 

 

 

 

 

PRIVATE

 

DEBT

LOGIN

ENGLISH

VACATURES

 

Voor al die geprofileerde organisaties kunnen wij een passend eigen ‘best in class’  beleggingsbeleid ontwikkelen en uitvoeren. Veelal op basis van specifieke duurzaamheidscriteria.

Wij houden rekening met de specifieke beleggingswensen én de no-go gebieden van onze cliënten. Kunnen daarbij zowel de vermogensbeheerfunctie als de rol van vermogens-regisseurs vervullen. Financiële  en maatschappelijke waarden staan niet los van elkaar. Veel van de niet tastbare waarden van bedrijven en organisaties hebben te maken met reputatie.

Die reputatie kan gemakkelijk worden beschadigd door op het aandachtsgebied duurzaamheid zwak te presteren. TeamWMP helpt u uw duurzame doelen te bereiken en integreert deze in uw beleggingsportefeuille.

100%

IDEALEN HALEN!

Onze administratieve organisatie wordt jaarlijks door een externe accountant beoordeeld. Op basis van die controle wordt een Richtlijn 3402 Type II verklaring afgegeven, een terecht hoog aangeschreven waarborg voor de kwaliteit en de transparantie van de door WMP gevolgde administratieve processen.

HELDER: OOK UW DUURZAME PARTNER