ONAFHANKELIJKHEID

 

 

 

 

 

 

SPECIALISME

 

 

 

 

 

 

PARTNERSCHAP

 

 

 

 

 

 

BEHEER

 

 

 

 

 

 

REGIE

 

 

 

 

 

MAATSCHAPPELIJKE

 

ORGANISATIES

 

 

 

 

 

PRIVATE

 

EQUITY

 

 

 

 

 

PRIVATE

 

DEBT

LOGIN

ENGLISH

VACATURES

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN HET BELEGGEN VAN GROTERE VERMOGENS. WIJ VERLIEZEN GEEN TIJD AAN AANDACHT VERGENDE ANDERE PRODUCTEN EN DIENSTEN. DAAR SPINNEN ONZE KLANTEN GAREN BIJ

 

Onze 100% focus op het beleggen van uw vermogen leidt tot betere resultaten voor u. Wij laten ons niet afleiden door allerlei andere diensten, maar houden ons ‘oog op de bal’. Waar vermogensbeheer bij andere partijen vaak slechts één van de vele activiteiten is, is het ons unieke specialisme.

Wij zijn diep gespecialiseerde experts in dit vak. Daarbij: een van de zeer weinige Richtlijn 3402 type II gecertificeerde vermogensbeheerders in Nederland.

Voor extra invalshoeken en ondersteuning – voorbeeld: family office, fiscaliteit of financieringen – introduceren wij u op uw verzoek en zonder enige verplichting uwerzijds bij een van de bij ons bekende specialisten in hun vak.

WMP WERKT MET EEN SCHERPE FOCUS

EN DIEPE KENNIS VAN MARKTEN EN MARKTPARTIJEN

Wij kiezen voor kraakhelder bewezen kwaliteit. Al die partijen worden actief gevolgd. Wij kennen hun visie en beleid, hun strategieën en de bewezen kwaliteiten van hun uitvoerderschap.

 

We kijken naar hun track record. Volgen hun belangrijkste mensen. De cultuur, de signatuur en ‘de manier’. Wij handelen zonder de ‘gekte’ om op de kortste termijnen te scoren.

 

100%

FOCUS OP HET BELEGGEN VAN VERMOGEN