FUNDAMENT: WIJ DANKEN ONS BESTAAN

VOOR 100% AAN UW VERTROUWEN IN ONS PARTNERSCHAP

 

 

 

 

 

 

ONAFHANKELIJKHEID

 

 

 

 

 

 

SPECIALISME

 

 

 

 

 

 

PARTNERSCHAP

 

 

 

 

 

 

BEHEER

 

 

 

 

 

 

REGIE

 

 

 

 

 

MAATSCHAPPELIJKE

 

ORGANISATIES

 

 

 

 

 

PRIVATE

 

EQUITY

 

 

 

 

 

PRIVATE

 

DEBT

LOGIN

ENGLISH

VACATURES

Ja, u kunt onder alle omstandigheden voor de volle 100% op ons bouwen.

 

Het is onze ambitie dat wij u met WMP liefst uw leven lang van dienst kunnen blijven. In de hechtheid van TeamWMP zien wij daarvoor louter gunstige voortekenen. Sinds de start van WMP in 2004 werken wij met één en dezelfde geleidelijk groeiende kernbemanning.

 

De ondernemende professionals in WMP delen deze intentie: dit is onze eigen onderneming waarin wij graag blijven werken.

Ons eigen ondernemerschap matcht met het ondernemer-schap van veel van onze cliënten. Als ondernemers in WMP gaan wij ‘diep’ voor iedere cliënt. Doelen: een langjarige sterke performance koppelen aan een hoog serviceniveau.

Ons partnerschap met u onderstrepen wij door ook zelf te beleggen in de producten die wij voor u selecteren. Zo winnen wij tegelijk met elkaar, maar incasseren wij net als u ook neergaande bewegingen.

 

Cliënten en WMP matchen met elkaar. Net als velen onder u zijn ook wij ondernemers en voelen wij ons sterk verbonden met onze cliënten.

100%

PARTNERSCHAP

Terwijl velen van ons al zo’n 20 jaar met succes actief zijn in het  vermogensbeheer- en vermogensregie-vak, doen wij dat sinds 2004 met onze eigen onderneming.

 

In al die jaren hebben wij met elkaar ook al heel wat financiële stormen doorstaan. Zo hebben wij geleerd alle ‘tekenen aan de wand’ te herkennen en onze cliënten te helpen bij het ontwikkelen van een gedeelde visie op ‘wat wijsheid is’. Het uitzitten van de storm, vaak zo’n wijze keuze, is moeilijk, maar levert op langere termijn in veel gevallen het beste resultaat.

 

Aan de kracht van WMP werken wij permanent. Doelen: blijven bouwen aan een effectieve ‘scherpe organisatie’. Blijven investeren in onze expertise. Onze cliënten waarderen dit. En wij zijn trots op TeamWMP.

WIJ ZIJN DE VERMOGENSBEHEER EN -REGIE PARTNER VAN CIRCA 200 CLIËNTEN: PARTICULIEREN, FAMILIES, ONDERNEMERS; CHARITATIEVE EN RELIGIEUZE INSTELLINGEN